Szuvidálás

Szuvidálás

Szuvidálás: olyan. főzési eljárás, amely során az étel légmentesen lezárt tasakokban, vízfürdőben, állandó hőmérsékleten tartva készül el. Ismerkedj meg vele bővebben! A szuvidálás fogalma A sous vide kifejezés azt jelenti, hogy vákuum alatt.(speciális vákuumfóliában,...

A weboldal az Ön kényelme érdekében ún. cookie-kat vagy sütiket használ. További információk

Az Uniós törvények értelmében fel kell hívnunk a figyelmét arra, hogy ez a weboldal ún. "cookie"-kat vagy "sütiket" használ. A sütik apró, tökéletesen veszélytelen fájlok, amelyeket a weboldal helyez el az Ön számítógépén, hogy minél egyszerűbbé tegye az Ön számára a böngészést. A sütiket letilthatja a böngészője beállításaiban. Amennyiben ezt nem teszi meg, illetve ha az "Engedélyezem" feliratú gombra kattint, azzal elfogadja a sütik használatát.

Bezárás