Aprítók, darálók

Aprítók, darálók: használatukkal a nagyobb darab élelmiszereket különféle méretekre lehet feldarabolni. Két nagy csoportjuk van:

  • aprítók
  • darálók

Aprítók:  forgó késes technikával darabolják fel a különféle élelmiszereket, amelyek lehetnek:

  • zöldségek
  • gyümölcsök
  • magvak
  • csokoládé.

Darállók: kések vagy más daraboló rendszerrel aprítják fel az anyagokat:

  • zöldséget
  • gyümölccsöt
  • magvakat
  • húst.

A weboldal az Ön kényelme érdekében ún. cookie-kat vagy sütiket használ. További információk

Az Uniós törvények értelmében fel kell hívnunk a figyelmét arra, hogy ez a weboldal ún. "cookie"-kat vagy "sütiket" használ. A sütik apró, tökéletesen veszélytelen fájlok, amelyeket a weboldal helyez el az Ön számítógépén, hogy minél egyszerűbbé tegye az Ön számára a böngészést. A sütiket letilthatja a böngészője beállításaiban. Amennyiben ezt nem teszi meg, illetve ha az "Engedélyezem" feliratú gombra kattint, azzal elfogadja a sütik használatát.

Bezárás