Kés, bárd, tűzdelő

Kés, kések, bárd, tűzdelő: különféle célra szolgáló vágó -és szúró eszközök. Alaptípusok:

  • szakács (japán szakács: santoku )
  • kenyérvágó
  • csontozó
  • szeletelő
  • hámozó

A fenti alaptípusokon kívül még vannak speciális típusok.

  • A bárd esetenkén húsklopfolóval kombinált.
  • A spékelővel húsokat tűzdelhetsz.

Késből csak jó minőségűt vásárolj! Többszörösen megtérül.

1–9 termék, összesen 29 db

A weboldal az Ön kényelme érdekében ún. cookie-kat vagy sütiket használ. További információk

Az Uniós törvények értelmében fel kell hívnunk a figyelmét arra, hogy ez a weboldal ún. "cookie"-kat vagy "sütiket" használ. A sütik apró, tökéletesen veszélytelen fájlok, amelyeket a weboldal helyez el az Ön számítógépén, hogy minél egyszerűbbé tegye az Ön számára a böngészést. A sütiket letilthatja a böngészője beállításaiban. Amennyiben ezt nem teszi meg, illetve ha az "Engedélyezem" feliratú gombra kattint, azzal elfogadja a sütik használatát.

Bezárás