Passzírozók, szűrők

Passzírozó
Olyan konyhai eszköz, amelynek segítségével különféle (nyers vagy főtt) étel alkotókat pépes állagúvá lehet változtatni – nagyobb mennyiségben is.

Jellegzetes képviselője: a paradicsom- és hal passzírozó, amelyet paradicsomlé és halászlé készítéséhez lehet használni.

Ezek a konyhai eszközök műanyagból vagy rozsdamentes acélból készülnek, amelyek közül a rozsdamentes változat tartósabb, és az ára is magasabb.
Szűrő – többféle konstrukcióban
Folyadékokból szilárd anyagok kiszűrésére, kisebb mennyiségek passzírozására szolgál.

Mind a(z) 9 találat megjelenítve

A weboldal az Ön kényelme érdekében ún. cookie-kat vagy sütiket használ. További információk

Az Uniós törvények értelmében fel kell hívnunk a figyelmét arra, hogy ez a weboldal ún. "cookie"-kat vagy "sütiket" használ. A sütik apró, tökéletesen veszélytelen fájlok, amelyeket a weboldal helyez el az Ön számítógépén, hogy minél egyszerűbbé tegye az Ön számára a böngészést. A sütiket letilthatja a böngészője beállításaiban. Amennyiben ezt nem teszi meg, illetve ha az "Engedélyezem" feliratú gombra kattint, azzal elfogadja a sütik használatát.

Bezárás