Húsok előkészítése

Húsok előkészítése, halak feldolgozása: sokszor elég hosszú folyamat és több eszközre lehet hozzá szükség:

  • vágódeszka
  • bárd
  • kés (többféle): csontozó, szeletelő)
  • konyhai olló
  • húsverő (klopfoló)
  • tűzdelő
  • tálca a fűszerezéshez
  • húsdaráló
  • keverőtál
  • darált hús (hamburger) formázó

1–9 termék, összesen 15 db

A weboldal az Ön kényelme érdekében ún. cookie-kat vagy sütiket használ. További információk

Az Uniós törvények értelmében fel kell hívnunk a figyelmét arra, hogy ez a weboldal ún. "cookie"-kat vagy "sütiket" használ. A sütik apró, tökéletesen veszélytelen fájlok, amelyeket a weboldal helyez el az Ön számítógépén, hogy minél egyszerűbbé tegye az Ön számára a böngészést. A sütiket letilthatja a böngészője beállításaiban. Amennyiben ezt nem teszi meg, illetve ha az "Engedélyezem" feliratú gombra kattint, azzal elfogadja a sütik használatát.

Bezárás