Tészta készítés
A tészta készítés elvégezhető kézi és gépi módszerekkel. Kisebb mennyiségek esetén a kézi, nagyobb mennyiségek esetén a gépi módszer ajánlott.
A tészta készítés lépései.
- hozzávalók kimérése
- összekeverés, gyúrás, formázás,
- szikkasztás, kelesztés
- kifőzés, sütés
- szárítás
Kézi eszközök:
- mérleg, mérő eszközök
- keverő/kelesztő tál
- keverő eszköz
- gyúrólap
- nyújtófa
- lisztszóró
- kés, tésztavágó, tészta kaparó
- konyharuha
Gépi eszközök:
- gabonaőrló malom
- gyúró gép
- dagasztó gép
- tésztakészítő gép gyúró hengerpárja
1–9 termék, összesen 15 db
-
Brabantia kerek digitális konyhai mérleg
18 250 Ft -
Simax 1 literes hőálló mércés kancsó
4 030 Ft -
Simax 0,5 literes hőálló mércés kancsó
3 550 Ft -
200 g-os rm szitás cukor-, kakaó-liszt szóró
6 310 Ft -
Paderno 22 cm-es rm szita
-
Aurora 20 cm-es műanyag keverő tál
-
Aurora 24 cm-es műanyag keverő tál
-
Delicia 16×11 cm-es mércés tésztavágó
-
Delicia rozsdamentes nyújtófa