Tészta szárítás

Tészta szárítás: módja attól függ, milyen mennyiségű tésztáról van szó.

Kisebb mennyiségek esetén a tészta szárítható:

  • tálcára tett konyharuhán
  • rúdra (pl. nyújtófára) téve

Nagyobb mennyiségek esetén:

  • tészta szárító állványon elhelyezve

Mind a(z) 5 találat megjelenítve

A weboldal az Ön kényelme érdekében ún. cookie-kat vagy sütiket használ. További információk

Az Uniós törvények értelmében fel kell hívnunk a figyelmét arra, hogy ez a weboldal ún. "cookie"-kat vagy "sütiket" használ. A sütik apró, tökéletesen veszélytelen fájlok, amelyeket a weboldal helyez el az Ön számítógépén, hogy minél egyszerűbbé tegye az Ön számára a böngészést. A sütiket letilthatja a böngészője beállításaiban. Amennyiben ezt nem teszi meg, illetve ha az "Engedélyezem" feliratú gombra kattint, azzal elfogadja a sütik használatát.

Bezárás