Zöldségek előkészítése

Zöldségek előkészítése: tisztítása, darabolása több apró műveletből tevődik össze, mint:

  • mosás
  • héj eltávolítása
  • darabolás (szeletelés, csíkokra vágás, kockákra vágás, reszelés )

A műveletek elvégzéséhez szükséges eszközök főbb csoportjai:

  • mosó- és lecsepegtető edények
  • zöldség-centrifuga
  • zöldség tisztító eszközök
  • zöldség daraboló eszközök (kés, szeletelő, reszelő, különféle daraboló eszközök)

1–9 termék, összesen 19 db

A weboldal az Ön kényelme érdekében ún. cookie-kat vagy sütiket használ. További információk

Az Uniós törvények értelmében fel kell hívnunk a figyelmét arra, hogy ez a weboldal ún. "cookie"-kat vagy "sütiket" használ. A sütik apró, tökéletesen veszélytelen fájlok, amelyeket a weboldal helyez el az Ön számítógépén, hogy minél egyszerűbbé tegye az Ön számára a böngészést. A sütiket letilthatja a böngészője beállításaiban. Amennyiben ezt nem teszi meg, illetve ha az "Engedélyezem" feliratú gombra kattint, azzal elfogadja a sütik használatát.

Bezárás