Húsok előkészítése
Húsok előkészítése, halak feldolgozása: sokszor elég hosszú folyamat és több eszközre lehet hozzá szükség:
- vágódeszka
- bárd
- kés (többféle): csontozó, szeletelő)
- konyhai olló
- húsverő (klopfoló)
- tűzdelő
- tálca a fűszerezéshez
- húsdaráló
- keverőtál
- darált hús (hamburger) formázó
1–9 termék, összesen 28 db
-
JO 5-részes, fa tokban elhelyezett késkészlet
77 840 Ft -
JO fokhagyma nyomó és szeletelő
11 140 Ft -
JJ Szekrény ajtóra szerelhető vágódeszka szett
17 890 Ft -
JJ Index bambusz vágódeszka szett
36 990 Ft -
45×30 cm-e kétfülű szögletes műanyag tálca
-
President rozsdamentes kétoldalas húsklopfoló
-
Presto panírozó szett
9 990 Ft