Húsok sütése, párolása
Húsok sütése, párolása:
- A húsos ételek (levesek, pörköltek, raguk) készítése párolással, pirítással, főzéssel történik, a főzőlapon, lábosban, fazékban.
- A húsok sütése gyakran párolással összekötve részben a főzőlapon, részben a sütőben történik.
A sütés, pirítás és párolás eszközei:
A sütés történhet:
- grill rácson
- kevés zsiradékban, serpenyőben, tűzhelyen
- kevés zsiradékban, tepsiben, sütőben
- bő zsiradékban, lábosban, tűzhelyen
különböző edényekben, mint
- grillező készülék (grillezés)
- grill sesrpenyő (grillezés)
- sütőtál fedő nélkül (sütés, pirítás)
- serpenyő fedő nélkül (sütés, pirítás)
- serpenyő fedővel (párolás)
- sütőtál fedővel (párolás)
Sokat javíthatunk a minőségen, ha más eszközöket is használunk:
- fogó (húsfogó, grill fogó)
- húsvilla
- szelet fordító
- hőmérő
- keverő eszköz
- flambírozó
- pihentető rács.
.
1–9 termék, összesen 32 db
-
Forest Line 35x25x6 cm-es tepsi
8 170 Ft -
Geo 35×25 cm-es tepsi
8 930 Ft -
Let’s Share 2 literes szögletes üveg sütőtál
2 600 Ft -
Pyrex Pure 0,8 literes szögletes üveg sütőtál
5 750 Ft -
Pyrex Pure 1,5 literes szögletes üveg sütőtál
6 710 Ft -
Pyrex Pure 2,6 literes szögletes üveg sütőtál
7 990 Ft -
Let’s Share 3 literes szögletes üveg sütőtál3
3 430 Ft -
Let’s Share 4 literes szögletes üveg sütőtál
3 980 Ft -
Special Twist műanyag nyelű rm szelet fordító
5 980 Ft