Kávé tálalása

Kávé tálalása a kávé készítésével együtt napjainkban már szinte művészetté válik, ezért mind a készítésre, mind a szervírozásra is kellő gondot kell fordítani.

A kávé tálalásához szükséges:

  • kávés csészék, készletek
  • kiegészítők ( tároló dobozok, kávé-, tej-, tejszín kiöntők, tejhabosító, cukortartó)

Kávés csészék, készletek:

A kávét lehet inni egyszerű üvegpohárban is, de ez az ital megérdemel egy szebb körítést: kévéscsészét csészealjjal. Ezeket megvásárolhatjuk darabonként is, de a szokásos megoldás a készletek vásárlása.

A kévés csészék jellemzői:

  • anyaguk lehet: üveg, kerámia, porcelán
  • színük lehet: fehér, fekete, egy- vagy több színű
  • méretük: 10-11 cl, kapucsínóhoz 20-22 cl
  • a csészealjak átmérője: 14-16 cm
  • vásárolhatók: darabonként és készletben

Kiegészítők:

  • kávékiöntő
  • tejkiöntő
  • tejszín kiöntő
  • cukortart, adagoló
  • kapszulatartók
  • kapucsinó díszítő
  • tejhabosító

A weboldal az Ön kényelme érdekében ún. cookie-kat vagy sütiket használ. További információk

Az Uniós törvények értelmében fel kell hívnunk a figyelmét arra, hogy ez a weboldal ún. "cookie"-kat vagy "sütiket" használ. A sütik apró, tökéletesen veszélytelen fájlok, amelyeket a weboldal helyez el az Ön számítógépén, hogy minél egyszerűbbé tegye az Ön számára a böngészést. A sütiket letilthatja a böngészője beállításaiban. Amennyiben ezt nem teszi meg, illetve ha az "Engedélyezem" feliratú gombra kattint, azzal elfogadja a sütik használatát.

Bezárás