Zöldségek főzése, párolása

Zöldségek főzése, párolása: különféle edényekben: az étel jellegétől függően

  • fazekakban
  • lábosokban
  • pároló edényekben történik.

A megfőzott ételt sok esetben szűrni vagy pürésíteni kell: krémlevesek, mártások, pürék készítésénél. Ilyen esetekben az alábbi eszközöket lehet használni:

  • szűrőkanál
  • krumplitörő
  • passzírozó
  • turmix gép
  • botmixer

Mind a(z) 4 találat megjelenítve

A weboldal az Ön kényelme érdekében ún. cookie-kat vagy sütiket használ. További információk

Az Uniós törvények értelmében fel kell hívnunk a figyelmét arra, hogy ez a weboldal ún. "cookie"-kat vagy "sütiket" használ. A sütik apró, tökéletesen veszélytelen fájlok, amelyeket a weboldal helyez el az Ön számítógépén, hogy minél egyszerűbbé tegye az Ön számára a böngészést. A sütiket letilthatja a böngészője beállításaiban. Amennyiben ezt nem teszi meg, illetve ha az "Engedélyezem" feliratú gombra kattint, azzal elfogadja a sütik használatát.

Bezárás