Zöldséges ételek tálalása

Zöldséges ételek tálalása különféle módokon történhet

  • adagokban: különféle formájú és méretű csészében, tányérban, tálban (a fajtától és mennyiségtől függően)
  • nagyobb mennyiségekben: tálban, megfelelő anyagból és kivitelben készült (üveg, porcelán vagy kerámia) sütőedényben

A tálaló eszköz kiválasztása függ:

  • az étel fajtájától (leves, főzelék, köret, saláta, zöldséges étel)
  • az étel mennyiségétől, a tálalás módjától
  • az alkalomtól.

 

 

Összesen 1 találat

A weboldal az Ön kényelme érdekében ún. cookie-kat vagy sütiket használ. További információk

Az Uniós törvények értelmében fel kell hívnunk a figyelmét arra, hogy ez a weboldal ún. "cookie"-kat vagy "sütiket" használ. A sütik apró, tökéletesen veszélytelen fájlok, amelyeket a weboldal helyez el az Ön számítógépén, hogy minél egyszerűbbé tegye az Ön számára a böngészést. A sütiket letilthatja a böngészője beállításaiban. Amennyiben ezt nem teszi meg, illetve ha az "Engedélyezem" feliratú gombra kattint, azzal elfogadja a sütik használatát.

Bezárás