Hús sütése

Hús sütése: elvileg elég lenne egy sütőedény (a leveseket leszámítva), amely lehet

  • serpenyő: tűzhelyen történő pároláshoz, sütéshez
  • tepsi: sütőben történő sütéshez

Sokat javíthatunk a minőségen, ha más eszközöket is használunk:

  • fogó
  • húsvilla
  • szelet fordító
  • hőmérő
  • flambírozó.

1–9 termék, összesen 26 db

A weboldal az Ön kényelme érdekében ún. cookie-kat vagy sütiket használ. További információk

Az Uniós törvények értelmében fel kell hívnunk a figyelmét arra, hogy ez a weboldal ún. "cookie"-kat vagy "sütiket" használ. A sütik apró, tökéletesen veszélytelen fájlok, amelyeket a weboldal helyez el az Ön számítógépén, hogy minél egyszerűbbé tegye az Ön számára a böngészést. A sütiket letilthatja a böngészője beállításaiban. Amennyiben ezt nem teszi meg, illetve ha az "Engedélyezem" feliratú gombra kattint, azzal elfogadja a sütik használatát.

Bezárás