ÉTKEZÉS - TÁLALÁS
Étkezés – tálalás: összetartozó fogalmak. Nem mindegy, hogy az elkészült ételt miben és hogyan tálalod. Itt terítéshez, tálaláshoz szükséges eszközöket találsz nagy választékban, elsősorban:
- Étkészleteket
- Fűszerezéshez, ízesítéshez szükséges eszközöket.
Egy termék se felelt meg a keresésnek.
Töltsd le most! Ingyen
10+2 képes magyar recept, ételtörténetek
Hírlevélben minden héten
megkapod a következő hétre
heti menü javaslatomat
a
receptekre mutató linkekkel és tanfolyami tájékoztatómat.
Kosarad tartalma
Konyhai eszközök
- A ZÖLD TERMÉKEK ÁRUHÁZUNKBAN
- AKCIÓS TERMÉKEK
- ÁRUHÁZUNK ÚJDONSÁGAI
- e-SZAKÁCSKÖNYVEK
- ÉTELEK ELŐKÉSZÍTÉSE
- Aprítók
- Darálók, őrlők
- Fokhagymaprés
- Fűszervágó, fűszeradagoló
- Gyümölcsfacsaró
- Habverő
- Hámozó, héjtörő, magozó
- Kés, bárd, tűzdelő
- Késélező
- Késkészlet
- Konyhai mérleg
- Konyhai olló
- Konzervnyitó
- Mérőedény, mérőeszköz
- Mozsár
- Passzírozó
- Reszelő
- Szeletelő, formázó
- Szűrő, szita, szétválasztó
- Vágódeszka, vágólap
- ÉTELEK KÉSZÍTÉSE
- ÉTELFÉLESÉGEK KÉSZÍTÉSE, ITALOK
- ÉTKEZÉS - TÁLALÁS
- KONYHAI KISGÉPEK
- KÜLÖNLEGES TERMÉKEK
- TÁROLÁS, FELHASZNÁLÁS
- TERMÉKEK - EGYÉB