Aprító

Aprító: hús, zöldségek, gyümölcsök, dió, hagyma

  • gyors vágására,
  • aprítására
  • pürésítésére

szolgál.

Jellemzők:

  • Nemesacél aprítókés, gyakran jég aprításához is megfelelő.
  • A be- és kikapcsolás rendszerint automatikusa, a tető lenyomásával és felengedésével történik.
  • Az aprító tál lehet üveg vagy műanyag, különféle méretekben.
  • Hasznos tartozéka lehet a habverő korong

.

Mind a(z) 3 találat megjelenítése

A weboldal az Ön kényelme érdekében ún. cookie-kat vagy sütiket használ. További információk

Az Uniós törvények értelmében fel kell hívnunk a figyelmét arra, hogy ez a weboldal ún. "cookie"-kat vagy "sütiket" használ. A sütik apró, tökéletesen veszélytelen fájlok, amelyeket a weboldal helyez el az Ön számítógépén, hogy minél egyszerűbbé tegye az Ön számára a böngészést. A sütiket letilthatja a böngészője beállításaiban. Amennyiben ezt nem teszi meg, illetve ha az "Engedélyezem" feliratú gombra kattint, azzal elfogadja a sütik használatát.

Bezárás