ÉTELEK ELŐKÉSZÍTÉSE

Ételek előkészítése

Ételek előkészítése: azért szükséges, mert sütés-főzésnél az alapanyagok nagy része közvetlenül nem használható fel. Az előkészítő munkát eszközök segítik, sok esetben meggyorsítják:

  • vágóeszközök, szeletelők
  • hámozók
  • aprítók, darálók, reszelők
  • szűrők
  • passzírozók
  • mérőeszközök
  • vágólapok

A weboldal az Ön kényelme érdekében ún. cookie-kat vagy sütiket használ. További információk

Az Uniós törvények értelmében fel kell hívnunk a figyelmét arra, hogy ez a weboldal ún. "cookie"-kat vagy "sütiket" használ. A sütik apró, tökéletesen veszélytelen fájlok, amelyeket a weboldal helyez el az Ön számítógépén, hogy minél egyszerűbbé tegye az Ön számára a böngészést. A sütiket letilthatja a böngészője beállításaiban. Amennyiben ezt nem teszi meg, illetve ha az "Engedélyezem" feliratú gombra kattint, azzal elfogadja a sütik használatát.

Bezárás