Zöldséges gombaleves

Zöldséges gombaleves

Zöldséges gombaleves: a zöldségek és az alaplé teszik a gombalevest igazán finommá, ezért – ha lehet – ezeket ne hagy ki belőle. Zöldséges gombaleves Elkészítési idő: 55 perc Hozzávalók 4 adaghoz 40 dkg termesztett csiperke 1 db közepes sárgarépa 1 db...
Gyors paradicsomleves

Gyors paradicsomleves

Gyors paradicsomleves: miből másból, mint paradicsomléből. Csak meg kellett találni az erre alkalmas paradicsomlét. Nem volt nehéz. Vásároltam már belőle, de csak most jött az ötlet. Gyors paradicsomleves Elkészítési idő: 10 perc Hozzávalók 4 adaghoz 1 liter rio...
Almaleves almalével

Almaleves almalével

Almaleves almalével: így készítve az almaleves intenzívebb alma ízű lesz. Sokszor főztem már almalevest, de csak most jutott eszembe, hogy almalével lehetne dúsítani. Finom lett. Almaleves almalével Elkészítési idő: 30 perc Hozzávalók 4 adaghoz 3 db nagyobb, vagy 4 db...
Vegyes zöldség krémleves

Vegyes zöldség krémleves

Vegyes zöldség krémleves Vegyes zöldség krémleves Elkészítési idő: 70 perc Hozzávalók 4 adaghoz 8 db kínai kel külső levél (a belső részből készíts salátát) 2 db közepes krumpli 1/4 fej karfiol (a többiből lehet pl. rántott karfiol) 1 db sárgarépa 4 db újhagyma 2...
Zöldséges lencseleves

Zöldséges lencseleves

Zöldséges lencseleves: a csülök fűszeres főzőlevével készítve fenomenális. A zöldségek még egy kicsit hozzátesznek, és így még finomabb lesz étel. Próbáld ki! Zöldséges lencseleves Elkészítési idő: Hozzávalók 4 adaghoz 20 dkg lencse 1,5 liter fűszeres füstölt csülök...
Krumpli krémleves

Krumpli krémleves

Krumpli krémleves: a legegyszerűbben hozzáférhető alapanyagból így is lehet nagyon jó ételt készíteni, és még a pénztárcád sem bánja. Próbáld ki, nem bánod meg! Krumpli krémleves Elkészítési idő: 45 perc Hozzávalók 4 adaghoz 60 dkg krumpli 100 ml 20 %-os főzőtejszín 1...
Sajtkrémleves

Sajtkrémleves

Sajtkrémleves: egyszerű, finom leves, különösen akkor, ha többféle sajtból készül. Ezeket összeválogathatod tetszésed szerint – akár maradékokat is felhasználhatsz hozzá. Sajtkrémleves Elkészítési idő: Hozzávalók 4 adaghoz 20 dkg reszelt trappista sajt 4 dkg...
Lencsegulyás

Lencsegulyás

Lencsegulyás: ritkán készíjuk, mert a babgulyás – amit viszont gyakrabban – az ismertebb étel. Marha- vagy sertéshúsból is főzhetjük, ez utóbbiból gyorsabban elkészül. Lencsegulyás Elkészítési idő: Hozzávalók 4 – 6 adaghoz 20 dkg lencse 40 dkg...
Házi reszelt tészta levesbetét

Házi reszelt tészta levesbetét

Házi reszelt tészta levesbetét: igazi kézműves termék. Abban különbözik az általában használt levestésztáktól, hogy egy kevés búzadara is van benne, amely a tésztát könnyebben reszelhetővé teszi. Házi reszelt tészta recept A tészta eredeti receptje a debreceni Garda...

A weboldal az Ön kényelme érdekében ún. cookie-kat vagy sütiket használ. További információk

Az Uniós törvények értelmében fel kell hívnunk a figyelmét arra, hogy ez a weboldal ún. "cookie"-kat vagy "sütiket" használ. A sütik apró, tökéletesen veszélytelen fájlok, amelyeket a weboldal helyez el az Ön számítógépén, hogy minél egyszerűbbé tegye az Ön számára a böngészést. A sütiket letilthatja a böngészője beállításaiban. Amennyiben ezt nem teszi meg, illetve ha az "Engedélyezem" feliratú gombra kattint, azzal elfogadja a sütik használatát.

Bezárás