Töltsd le most! Ingyen

10+2 képes magyar recept, ételtörténetek

Magyar ételek

Hírlevélben minden héten
megkapod a következő hétre
heti menü javaslatomat a
receptekre mutató linkekkel és tanfolyami tájékoztatómat.

 
Név:
*
e-mail:
*
Kérem a hírlevelet is!
Elfogadom az
adatkezelési tájékoztatót.

Kosarad tartalma

Blog

Hidegtálak

Hidegtálak

Hidegtálak: 5 db közepes méretű, különböző hidegtálak leírását találod ebben a cikkben. Mivel a felhasznált elemek mindegyikéből van már bejegyzésem, ezért itt hivatkozásokat használok. Hidegtálak Elkészítési idő: gyakorlattól függően: 3,5 - 5 óra Hozzávalók 8 -12 fő...

bővebben
Csülkös korhelyleves

Csülkös korhelyleves

Csülkös korhelyleves: ebben a levesben a korhely leves általános alkotói mellett még csülök is van. Ettől lesz különleges ez a leves, amit mindenki két kanállal fal! Nem gyors étel, de megéri elkészíteni. Csülkös korhelyleves Elkészítési idő: 195 perc Hozzávalók 4 - 6...

bővebben
Milánói makaróni

Milánói makaróni

Milánói makaróni: úgy hírlik, nem sok köze van Milánóhoz és többféle módon készítik. Nem baj, akárki fejéből pattant ki, már a hozzávalók is magukért beszélnek: nagyon finom. Milánói makaróni Elkészítési idő: Hozzávalók 2 adaghoz 15 - 20 dkg makaróni (étvágytól...

bővebben
Joghurtban pácolt sertés-szelet

Joghurtban pácolt sertés-szelet

Joghurtban pácolt sertés-szelet - tetszés szerinti fűszerezéssel saját ízlésedhez igazíthatod ezt az ételt. A pácolást ne hagyd ki, mert a húst finom puhára pácolja! Joghurtban pácolt sertés-szelet Elkészítési idő: 60 perc Hozzávalók 4 adaghoz 4 nagyobb szelet...

bővebben
Húsos raviolini

Húsos raviolini

Húsos raviolini: hihetetlenül finom húsos tészta, amelynek elkészítése a kis mérete miatt szinte elképzelhetetlen sablon nélkül. A sablon használatáról egy másik cikkben olvashatsz. Húsos raviolini Elkészítési idő: Hozzávalók 4 adaghoz (4 x 21 db raviolinihoz) A...

bővebben
Raviolini sablon használata

Raviolini sablon használata

Raviolini sablon használata: raviolini készítésénél szinte nélkülözhetetlen, mivel ez olyan kisméretű töltött tészta, amelyet mérete miatt segédeszköz nélkül szinte lehetetlen lenne elkészíteni. Raviolini sablon használata A raviolinit akkor tudod elkészíteni, ha van...

bővebben
Zöldséges gombaleves

Zöldséges gombaleves

Zöldséges gombaleves: a zöldségek és az alaplé teszik a gombalevest igazán finommá, ezért - ha lehet - ezeket ne hagy ki belőle. Zöldséges gombaleves Elkészítési idő: 55 perc Hozzávalók 4 adaghoz 40 dkg termesztett csiperke 1 db közepes sárgarépa 1 db közepes...

bővebben
Gyors paradicsomleves

Gyors paradicsomleves

Gyors paradicsomleves: miből másból, mint paradicsomléből. Csak meg kellett találni az erre alkalmas paradicsomlét. Nem volt nehéz. Vásároltam már belőle, de csak most jött az ötlet. Gyors paradicsomleves Elkészítési idő: 10 perc Hozzávalók 4 adaghoz 1 liter rio d'oro...

bővebben
Jugó torta

Jugó torta

Jugó torta: igazi retró sütemény. Abban az időben volt divatban, amikor még volt Jugoszlávia, és röviden csak Jugónak hívta mindenki. Nem minden volt jó, ami onnan származott, de ez a torta az. Jugó torta Elkészítési idő: 140 perc Hozzávalók kb. 10x40, vagy 20x20...

bővebben
Tormás cékla köret

Tormás cékla köret

Tormás cékla köret: egy változat a cékla köretek sorában. Kétféle módon is elkészítheted  hozzá a céklát: főzéssel vagy sütéssel. Mindkettőnek van előnye és hátránya. Erről is lesz szó. Főzés vagy sütés - ez itt a kérdés! A cékla előkészítése A céklát a köretekhez...

bővebben
Kapros nokedli

Kapros nokedli

Kapros nokedli: kissé más, mint a megszokott nokedli. A kapor különlegessé teszi. Tálalhatod köretként kevésbé fűszeres húsokhoz, de készíthetsz kapros tojásos nokedlit is, az is finom lesz. Kapros nokedli Elkészítési idő: 20 perc Hozzávalók 4 adag körethez 2 bögre...

bővebben
Almaleves almalével

Almaleves almalével

Almaleves almalével: így készítve az almaleves intenzívebb alma ízű lesz. Sokszor főztem már almalevest, de csak most jutott eszembe, hogy almalével lehetne dúsítani. Finom lett. Almaleves almalével Elkészítési idő: 30 perc Hozzávalók 4 adaghoz 3 db nagyobb, vagy 4 db...

bővebben

A weboldal az Ön kényelme érdekében ún. cookie-kat vagy sütiket használ. További információk

Az Uniós törvények értelmében fel kell hívnunk a figyelmét arra, hogy ez a weboldal ún. "cookie"-kat vagy "sütiket" használ. A sütik apró, tökéletesen veszélytelen fájlok, amelyeket a weboldal helyez el az Ön számítógépén, hogy minél egyszerűbbé tegye az Ön számára a böngészést. A sütiket letilthatja a böngészője beállításaiban. Amennyiben ezt nem teszi meg, illetve ha az "Engedélyezem" feliratú gombra kattint, azzal elfogadja a sütik használatát.

Bezárás