Tormás cékla köret

Tormás cékla köret

Tormás cékla köret: egy változat a cékla köretek sorában. Kétféle módon is elkészítheted  hozzá a céklát: főzéssel vagy sütéssel. Mindkettőnek van előnye és hátránya. Erről is lesz szó. Főzés vagy sütés – ez itt a kérdés! A cékla előkészítése A céklát a...
Kapros nokedli

Kapros nokedli

Kapros nokedli: kissé más, mint a megszokott nokedli. A kapor különlegessé teszi. Tálalhatod köretként kevésbé fűszeres húsokhoz, de készíthetsz kapros tojásos nokedlit is, az is finom lesz. Kapros nokedli Elkészítési idő: 20 perc Hozzávalók 4 adag körethez 2 bögre...

A weboldal az Ön kényelme érdekében ún. cookie-kat vagy sütiket használ. További információk

Az Uniós törvények értelmében fel kell hívnunk a figyelmét arra, hogy ez a weboldal ún. "cookie"-kat vagy "sütiket" használ. A sütik apró, tökéletesen veszélytelen fájlok, amelyeket a weboldal helyez el az Ön számítógépén, hogy minél egyszerűbbé tegye az Ön számára a böngészést. A sütiket letilthatja a böngészője beállításaiban. Amennyiben ezt nem teszi meg, illetve ha az "Engedélyezem" feliratú gombra kattint, azzal elfogadja a sütik használatát.

Bezárás