2024. április 1. | Leves, Receptek
Lencsegulyás: ritkán készíjuk, mert a babgulyás – amit viszont gyakrabban – az ismertebb étel. Marha- vagy sertéshúsból is főzhetjük, ez utóbbiból gyorsabban elkészül. Lencsegulyás Elkészítési idő: Hozzávalók 4 – 6 adaghoz 20 dkg lencse 40 dkg...
2020. augusztus 12. | Leves
Házi reszelt tészta levesbetét: igazi kézműves termék. Abban különbözik az általában használt levestésztáktól, hogy egy kevés búzadara is van benne, amely a tésztát könnyebben reszelhetővé teszi. Házi reszelt tészta recept A tészta eredeti receptje a debreceni Garda...
2020. augusztus 5. | Leves
Orjaleves reszelt tésztával: a kézműves tészta különlegessé teszi ezt az ételt. A reszelt tészta ötlete és receptje a debreceni Garda étterem séfjétől származik és a környékbeliek imádják, nagyon sok fogy belőle. Orjaleves reszelt tésztával – recept Elkészítési...