Shak-shuka

Shak-shuka

Shak-shuka: az arabok lecsója. Abban különbözik a magyaros lecsótól, hogy van benne padlizsán, a hozzávalók apróra vannnak vágva, más a fűszerezése és tükörtojással készül. Shak-shuka Elkészítési idő: 50 perc Hozzávalók 3 adaghoz 1 db nagyobb hagyma 1 db piros...
Brokkolis csirkemell wokban

Brokkolis csirkemell wokban

Brokkolis csirkemell wokban: gyorsan elkészíthető húsos-zöldséges étel. A csirkemell pirításához a wok az egyik legalkalmasabb edény a konyhában. Használd, de ha nincs, ne vegyél. Brokkolis csirkemell wokban Elkészítési idő: Hozzávalók 4 adaghoz 1 db kifilézett...
Rántott karfiol wokban

Rántott karfiol wokban

Rántott karfiol wokban – a tapadásmentes bevonattal ellátott wokban pirítani ugyan nem célszerű, de az edényt más módon mégis használni tudod. Rántott karfiol wokban Elkészítési idő: Hozzávalók 4 adaghoz 4 db nagyméretű karfiol rózsa (egy nagy fej négy alsó...

A weboldal az Ön kényelme érdekében ún. cookie-kat vagy sütiket használ. További információk

Az Uniós törvények értelmében fel kell hívnunk a figyelmét arra, hogy ez a weboldal ún. "cookie"-kat vagy "sütiket" használ. A sütik apró, tökéletesen veszélytelen fájlok, amelyeket a weboldal helyez el az Ön számítógépén, hogy minél egyszerűbbé tegye az Ön számára a böngészést. A sütiket letilthatja a böngészője beállításaiban. Amennyiben ezt nem teszi meg, illetve ha az "Engedélyezem" feliratú gombra kattint, azzal elfogadja a sütik használatát.

Bezárás