Hideg őszibarack leves

Hideg őszibarack leves

Hideg őszibarack leves: igazi kedvenc lehet a nagy nyári melegekben. Ügyelj arra, hogy jóízű őszibarackot vásárolj hozzá. Gyorsan elkészül, de a hűtéshez idő kell. Hideg őszibarack leves Elkészítési idő: 25 perc Hozzávalók 4 adaghoz 80 dkg sárga belű, jóízű őszibarack...
Lencsegulyás

Lencsegulyás

Lencsegulyás: kevéssé ismert étel (mindenki inkább a babgulyást főzi). Tégy most kivételt és készíts gulyást a lencséből. Megéri kipróbálni, mert a lencse sok értékes anyagot tartalmaz. Lencsegulyás Elkészítési idő: 90 perc Hozzávalók 6 adaghoz 1 kg sertéslapocka 40...
Hidegtálak

Hidegtálak

Hidegtálak: 5 db közepes méretű, különböző hidegtálak leírását találod ebben a cikkben. Mivel a felhasznált elemek mindegyikéből van már bejegyzésem, ezért itt hivatkozásokat használok. Hidegtálak Elkészítési idő: gyakorlattól függően: 3,5 – 5 óra Hozzávalók 8...
Milánói makaróni

Milánói makaróni

Milánói makaróni: úgy hírlik, nem sok köze van Milánóhoz és többféle módon készítik. Nem baj, akárki fejéből pattant ki, már a hozzávalók is magukért beszélnek: nagyon finom. Milánói makaróni Elkészítési idő: Hozzávalók 2 adaghoz 15 – 20 dkg makaróni (étvágytól...
Joghurtban pácolt sertés-szelet

Joghurtban pácolt sertés-szelet

Joghurtban pácolt sertés-szelet – tetszés szerinti fűszerezéssel saját ízlésedhez igazíthatod ezt az ételt. A pácolást ne hagyd ki, mert a húst finom puhára pácolja! Joghurtban pácolt sertés-szelet Elkészítési idő: 60 perc Hozzávalók 4 adaghoz 4 nagyobb szelet...
Húsos raviolini

Húsos raviolini

Húsos raviolini: hihetetlenül finom húsos tészta, amelynek elkészítése a kis mérete miatt szinte elképzelhetetlen sablon nélkül. A sablon használatáról egy másik cikkben olvashatsz. Húsos raviolini Elkészítési idő: Hozzávalók 4 adaghoz (4 x 21 db raviolinihoz) A...
Zöldséges gombaleves

Zöldséges gombaleves

Zöldséges gombaleves: a zöldségek és az alaplé teszik a gombalevest igazán finommá, ezért – ha lehet – ezeket ne hagy ki belőle. Zöldséges gombaleves Elkészítési idő: 55 perc Hozzávalók 4 adaghoz 40 dkg termesztett csiperke 1 db közepes sárgarépa 1 db...
Gyors paradicsomleves

Gyors paradicsomleves

Gyors paradicsomleves: miből másból, mint paradicsomléből. Csak meg kellett találni az erre alkalmas paradicsomlét. Nem volt nehéz. Vásároltam már belőle, de csak most jött az ötlet. Gyors paradicsomleves Elkészítési idő: 10 perc Hozzávalók 4 adaghoz 1 liter rio...
Jugó torta

Jugó torta

Jugó torta: igazi retró sütemény. Abban az időben volt divatban, amikor még volt Jugoszlávia, és röviden csak Jugónak hívta mindenki. Nem minden volt jó, ami onnan származott, de ez a torta az. Jugó torta Elkészítési idő: 140 perc Hozzávalók kb. 10×40, vagy...

A weboldal az Ön kényelme érdekében ún. cookie-kat vagy sütiket használ. További információk

Az Uniós törvények értelmében fel kell hívnunk a figyelmét arra, hogy ez a weboldal ún. "cookie"-kat vagy "sütiket" használ. A sütik apró, tökéletesen veszélytelen fájlok, amelyeket a weboldal helyez el az Ön számítógépén, hogy minél egyszerűbbé tegye az Ön számára a böngészést. A sütiket letilthatja a böngészője beállításaiban. Amennyiben ezt nem teszi meg, illetve ha az "Engedélyezem" feliratú gombra kattint, azzal elfogadja a sütik használatát.

Bezárás