Négysajtos tészta – narancsszínben

Négysajtos tészta – narancsszínben

Négysajtos tészta – narancsszínben: egyrészt a négy fajta sajt, másrészt a narancssárga tészta teszi az ételt különlegessé. Próbáld ki minél előbb! Négysajtos tészta – narancsszínben Elkészítési idő: 80 perc Hozzávalók 4 adaghoz A tésztához 30 dkg liszt 3...
Színezett tészták készítése

Színezett tészták készítése

Színezett tészták készítése: egyszerű művelet. Csupán arról van szó, hogy a tészta összeállításánál  valamilyen színező anyagot (pl. spenótot, paradicsomot) is használni kell. Színezett tészták készítése Előzetes tudnivalók Miért színezik a tésztákat? A színezett...
Spenótos túrós derelye

Spenótos túrós derelye

Spenótos túrós derelye: olasz, pármai eredetű recept. Könnyen elkészítheted, mert a tészta a mi egyik kedvencünkéhez, a barátfülééhez hasonló. Spenótos túrós derelye Elkészítési idő: 70 perc Hozzávalók 4 adaghoz A tésztához: 20 dkg búza finomliszt 2 db tojás (ha...
Házi tarhonya készítése

Házi tarhonya készítése

Házi tarhonya:  frissen elkészítve sokkal finomabb, mint a száraztésztából készült étel, igaz, elkészítése némi időt igényel, de nem boszorkányság. Házi tarhonya Elkészítési idő (elkészítése és főzése): 100 perc Hozzávalók 4 adag főételhez, 10 adag levesbetéthez): 20...
Carbonara spagetti

Carbonara spagetti

Carbonara spagetti: gyors tészta, 20 perc alatt biztosan elkészül. Az olaszok egyik kedvelt, egyszerű étele. Engem kicsit emlékeztet a mi tojásos nokedlinkre. Carbonara spagetti recept Elkészítési idő: 20 perc Hozzávalók 4 adaghoz 40 dkg jó minőségű spagetti 1...
Túrós tészta házi tésztából

Túrós tészta házi tésztából

Túrós tészta házi tésztából: igazi finomság. Ha szereted a frissen kifőtt házi tésztát, szerezz be magadnak egy tésztagépet, mert azzal a tésztakészítés gyorsabbá és egyszerűbbé válik. Túrós tészta házi tésztából – recept Elkészítési idő: 60 perc Hozzávalók 4...
Bajai halászlé gyufatésztával

Bajai halászlé gyufatésztával

Bajai halászlé gyufa tésztával: gyors halászlé, mivel nincs passzírozva. A halhús gyorsan fő, mindössze fél óra kell a főzéshez. Halszeletekből háromnegyed óra után tálalhatsz. Bajai halászlé recept Elkészítési idő (a hal tisztítása nélkül): 45 perc Hozzávalók 6...
Túrós csusza frissen készített házi tésztából

Túrós csusza frissen készített házi tésztából

Túrós csusza: az egyik legkedveltebb és legegyszerűbb magyar tésztaétel. Ha házi tésztából készül, akkor meg igazi csoda szalonna pörccel és annak zsírjával. Túrós csusza recept Elkészítési idő: Hozzávalók 4 személyre 500 g házi készítésű csusza tészta 400 g tehéntúró...
Dagasztás nélküli kenyér

Dagasztás nélküli kenyér

Dagasztás nélküli kenyér: minimális munkával és egy kis szervezéssel elkészítheted a recept szerinti kenyeret – és utána még sokszor elkészíted majd. Dagasztás nélküli kenyér recept Elkészítési idő (pihentetések nélkül): 55 perc Hozzávalók 450 g (0,45 kg)...
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com

A weboldal az Ön kényelme érdekében ún. cookie-kat vagy sütiket használ. További információk

Az Uniós törvények értelmében fel kell hívnunk a figyelmét arra, hogy ez a weboldal ún. "cookie"-kat vagy "sütiket" használ. A sütik apró, tökéletesen veszélytelen fájlok, amelyeket a weboldal helyez el az Ön számítógépén, hogy minél egyszerűbbé tegye az Ön számára a böngészést. A sütiket letilthatja a böngészője beállításaiban. Amennyiben ezt nem teszi meg, illetve ha az "Engedélyezem" feliratú gombra kattint, azzal elfogadja a sütik használatát.

Bezárás