Csalamádé

Csalamádé

Csalamádé: nem csípősen vagy csípősen, de szinte mindenki imádja. Sokféle ételhez illik. Nem kell készen megvenned – jó drágán – magad is könnyen elkészítheted pénztárcabarát hozzávalókból. Csalamádé Elkészítési idő: Hozzávalók 2 db csavaros tetejű 0,75...
Csirkemell pörkölt tésztával

Csirkemell pörkölt tésztával

Csirkemell pörkölt: ritkán szoktunk a csirkemellből pörköltet készíteni. Annyi biztos azonban, hogy kalóriaszegényebb lesz, mint sertéshúsból. Kipróbálod? Csirkemell pörkölt Elkészítési idő: Hozzávalók 4 adaghoz 1 db filézett csirkemell 1 evőkanál baromfizsír 2...
Krumpli krémleves

Krumpli krémleves

Krumpli krémleves: a legegyszerűbben hozzáférhető alapanyagból így is lehet nagyon jó ételt készíteni, és még a pénztárcád sem bánja. Próbáld ki, nem bánod meg! Krumpli krémleves Elkészítési idő: 45 perc Hozzávalók 4 adaghoz 60 dkg krumpli 100 ml 20 %-os főzőtejszín 1...
Túrós batyu

Túrós batyu

Túrós batyu: az egyik legfinomabb péksütemény. Általában péküzletekben szokás vásárolni, de otthon is elkészítheted egyszerű kelt tésztából. Pénztárcakímélő fogás. Túrós batyu Elkészítési idő: Hozzávalóik 20 db süteményhez A tésztához: 50 dkg liszt (lehet sima és...
Sült hekk csónak krumplival

Sült hekk csónak krumplival

Sült hekk csónak krumplival: otthon is elkészítheted. Sehol nincs megírva, hogy hekket csak nyáron és a strandokon lehet enni. Semmivel nem nehezebb elkészíteni, mint bármilyen más ételt. Próbáld ki! Sült hekk csónak krumplival Elkészítési idő: 40 perc Hozzávalók 2...
Tokányok

Tokányok

Tokányok: szinte beláthatatlan ételcsoport néhány alapvető jellemzővel és igen széleskörű további alkotóval. Az eredmény szinte beláthatatlan mennyiségű ételt eredményezett, néhány jellegzetes képviselővel. Tokányok A magyar konyha legősibb húsételei közé tartoznak....
Spagetti Amatriciana wokban

Spagetti Amatriciana wokban

Spagetti Amatriciana wokban: kérdezhetnéd, miért éppen ebben az edényben? A szósznak kicsit nagy ugyan, de a tésztával sokkal könnyebben összekeverheted, mint egy serpenyőben vagy lábosban. Spagetti Amatriciana wokban Elkészítési idő: 30 perc Hozzávalók: 2 adaghoz 15...
Csikós tokány

Csikós tokány

Csikós tokány: a tokányok egyik jeles képviselője. Ahány ház, annyi szokás, ez közülük egyik, az enyém. Az alap alkotókat – lásd Tokányok – hagyd meg, a többit te is variálhatod tovább. Csikós tokány Elkészítési idő: 90 perc Hozzávalók 4 adaghoz 60 dkg...
Shak-shuka

Shak-shuka

Shak-shuka: az arabok lecsója. Abban különbözik a magyaros lecsótól, hogy van benne padlizsán, a hozzávalók apróra vannnak vágva, más a fűszerezése és tükörtojással készül. Shak-shuka Elkészítési idő: 50 perc Hozzávalók 3 adaghoz 1 db nagyobb hagyma 1 db piros...
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com

A weboldal az Ön kényelme érdekében ún. cookie-kat vagy sütiket használ. További információk

Az Uniós törvények értelmében fel kell hívnunk a figyelmét arra, hogy ez a weboldal ún. "cookie"-kat vagy "sütiket" használ. A sütik apró, tökéletesen veszélytelen fájlok, amelyeket a weboldal helyez el az Ön számítógépén, hogy minél egyszerűbbé tegye az Ön számára a böngészést. A sütiket letilthatja a böngészője beállításaiban. Amennyiben ezt nem teszi meg, illetve ha az "Engedélyezem" feliratú gombra kattint, azzal elfogadja a sütik használatát.

Bezárás