Húsétel tálalása

Húsétel tálalása: a szituációtól függően történhet tálra vagy tányérokra. Ennek megfelelően a tálaló edények:

  • tányérok (mártással készült húsnál mélyebb, egyéb esetben lapos tányér)
  • tálak: lapos vagy mély tál

Mind a(z) 7 találat megjelenítve

A weboldal az Ön kényelme érdekében ún. cookie-kat vagy sütiket használ. További információk

Az Uniós törvények értelmében fel kell hívnunk a figyelmét arra, hogy ez a weboldal ún. "cookie"-kat vagy "sütiket" használ. A sütik apró, tökéletesen veszélytelen fájlok, amelyeket a weboldal helyez el az Ön számítógépén, hogy minél egyszerűbbé tegye az Ön számára a böngészést. A sütiket letilthatja a böngészője beállításaiban. Amennyiben ezt nem teszi meg, illetve ha az "Engedélyezem" feliratú gombra kattint, azzal elfogadja a sütik használatát.

Bezárás