Húsok sütése, párolása
Húsok sütése, párolása:
- A húsos ételek (levesek, pörköltek, raguk) készítése párolással, pirítással, főzéssel történik, a főzőlapon, lábosban, fazékban.
- A húsok sütése gyakran párolással összekötve részben a főzőlapon, részben a sütőben történik.
A sütés, pirítás és párolás eszközei:
A sütés történhet:
- grill rácson
- kevés zsiradékban, serpenyőben, tűzhelyen
- kevés zsiradékban, tepsiben, sütőben
- bő zsiradékban, lábosban, tűzhelyen
különböző edényekben, mint
- grillező készülék (grillezés)
- grill sesrpenyő (grillezés)
- sütőtál fedő nélkül (sütés, pirítás)
- serpenyő fedő nélkül (sütés, pirítás)
- serpenyő fedővel (párolás)
- sütőtál fedővel (párolás)
Sokat javíthatunk a minőségen, ha más eszközöket is használunk:
- fogó (húsfogó, grill fogó)
- húsvilla
- szelet fordító
- hőmérő
- keverő eszköz
- flambírozó
- pihentető rács.
.
1–9 termék, összesen 11 db
-
Geo 35×25 cm-es tepsi
8 930 Ft -
Special Twist műanyag nyelű rm szelet fordító
5 980 Ft -
Green műanyag szeletfordító
3 590 Ft -
ST1-PRO 24 cm-es bevonatos indukciós serpenyő
18 360 Ft -
Professionale 26 cm-es rozsdamentes húsfogó csipesz
-
Pinti 21 cm-es rozsdamentes húsfogó csipesz
-
Paderno 30 cm-es rozsdamentes grill fogó
-
Paderno 22 cm-es rozsdamentes grill fogó
-
President rozsdamentes szeletfordító