Zöldséges ételek

Zöldséges ételek: fontos szerepet játszanak étkezésünkben. Fajtáik:

  • leves
  • főzelék
  • köret
  • párolt zöldség
  • rakott zöldség
  • rántott zöldség

A zöldségek készítésénél és felhasználásánál az alábbi alap-műveletek szerepelnek:

  • Zöldségek tisztítása
  • Zöldségek párolása, főzése
  • Zöldségek sütése (sütőben vagy forró zsiradékban panírozva vagy anélkül)
  • Zöldségek tálalása

A weboldal az Ön kényelme érdekében ún. cookie-kat vagy sütiket használ. További információk

Az Uniós törvények értelmében fel kell hívnunk a figyelmét arra, hogy ez a weboldal ún. "cookie"-kat vagy "sütiket" használ. A sütik apró, tökéletesen veszélytelen fájlok, amelyeket a weboldal helyez el az Ön számítógépén, hogy minél egyszerűbbé tegye az Ön számára a böngészést. A sütiket letilthatja a böngészője beállításaiban. Amennyiben ezt nem teszi meg, illetve ha az "Engedélyezem" feliratú gombra kattint, azzal elfogadja a sütik használatát.

Bezárás