Tészta készítés

A tészta készítés elvégezhető kézi és gépi módszerekkel. Kisebb mennyiségek esetén a kézi, nagyobb mennyiségek esetén a gépi módszer ajánlott.

A tészta készítés lépései.

  • hozzávalók kimérése
  • összekeverés, gyúrás, formázás,
  • szikkasztás, kelesztés
  • kifőzés, sütés
  • szárítás

Kézi eszközök:

  • mérleg, mérő eszközök
  • keverő/kelesztő tál
  • keverő eszköz
  • gyúrólap
  • nyújtófa
  • lisztszóró
  • kés, tésztavágó, tészta kaparó
  • konyharuha

Gépi eszközök:

  • gabonaőrló malom
  • gyúró gép
  • dagasztó gép
  • tésztakészítő gép gyúró hengerpárja

1–9 termék, összesen 15 db

A weboldal az Ön kényelme érdekében ún. cookie-kat vagy sütiket használ. További információk

Az Uniós törvények értelmében fel kell hívnunk a figyelmét arra, hogy ez a weboldal ún. "cookie"-kat vagy "sütiket" használ. A sütik apró, tökéletesen veszélytelen fájlok, amelyeket a weboldal helyez el az Ön számítógépén, hogy minél egyszerűbbé tegye az Ön számára a böngészést. A sütiket letilthatja a böngészője beállításaiban. Amennyiben ezt nem teszi meg, illetve ha az "Engedélyezem" feliratú gombra kattint, azzal elfogadja a sütik használatát.

Bezárás